Отваряме врати на всички!

.

  • Вътрешен минерален басейн  ( Уроци по плуване със сертифициран треньор /групово – /понеделник, сряда и четвъртък 18:00-19:00)
  • Можете да се запишете на уроци по плуване в група с треньор с доплащане 10лв. на посещение или 75лв. месечен абонамент. Без възрастови ограничения!
  • Съобщения към клиентите Уважаеми клиенти, услуги Сауна и Парна баня могат да се ползват с карти Мустиспорт , само с предварителна резервация. 

Потопете се в лечебната сила на минералната вода в нашия и позволете на тялото и ума Ви да си почиват, докато отпускате в сауната и парната баня.

Изпитайте незабравима наслада от масажите, които предлагаме в Хотел Света Елена. Нашият професионален масажист ще освободи напрежението и стреса от тялото Ви и ще върне неговия баланс. /масажите са с предварително записване/

Погрижете се за добрата си форма, като поиграете тенис на корт, потренирате във фитнеса или се забавлявате с приятел, докато играете на билярд или тенис на маса.

Всички съоръжения за релаксация и спорт в Хотел Света Елена ще имат благоприятно въздействие върху Вашия тонус и настроение и ще Ви заредят с енергия за дълго време.

– Тенис на корт;  Фитнес;   Билярд;  Парна баня;  Сауна; Тенис на маса;  Масаж.

Работно време

Басейн, парна баня, сауна, билярд и тенис на маса и всички спрортни и рехабилитационни съоръжения в хотела Света Елена.: 08:00 -20:00

Тенис на корт: 8:00 – 17:30